over deze blog

Kenny
Hoofdredacteur

Eerst even een korte inleiding over mezelf en deze blog. In één zin: Ik ben Kenny en ben professioneel hobbyist. *Kuch*, met andere woorden, ik geef te veel geld uit aan vrijetijdsbestedingen. Maar belangrijker, ik stop hier ook geweldig veel tijd in. Het idee van deze blog is om artikels te schrijven over de dingen waar ik mee bezig ben om anderen een start te geven voor hun nieuwe hobby. Het tergend trage proces om uit te zoeken hoe iets werkt, website na website afzoeken voor de beste koop of de beste methode. Die processen ga ik trachten neer te schrijven. Hiermee hoop ik mensen te inspireren en zin te geven om bepaalde hobby’s zelf ook op te pikken. Vaak is het starten van een nieuwe hobby een drempel omdat je niet goed weet waar je je kan aan verwachten of niet weet waar te beginnen. Verder zal ik me ook toeleggen op het schrijven van allerhande reviews.

Topics waar je op termijn artikels over kan verwachten zijn:
– Motorrijden
– Fotografie (Photoshop en Lightroom)
– 3D printen
– CNC frezen
– Boogschieten
– Bier brouwen
– Drones
– LEGO/LEPIN
– Allerhande elektronica topics
– Games
– …