SUPERLATIVE ADVENTURE CLUB EUROPEAN 5000 RALLY

Welcome to “the bark side”

Waar zijn we aan begonnen? Wel, in het kort: een rally van een dikke 6000km in een oude bak van minstens 20 jaar oud… In het lang: dat kan je hier lezen op de website van de organisatie. Maar wie zijn “wij” eigenlijk? 

Kenny Liebert

Wouter Christiaens

Wij als 2 kameraden gaan deze uitdaging met de volle overtuiging aan! Maar we doen dit niet zomaar! De organisatoren van de European 5000 stellen alle deelnemers nog voor de start van de rally voor een mooie “uitdaging”. Namelijk het inzamelen van €500 voor het goede doel! Dit doel hebben we bereikt dankzij de help van onze sponsoren en vrienden!

Uit onze foto’s hierboven en onze gekozen Team-naam (The Bark Side) is het wel duidelijk: we zijn dierenvrienden in hart en nieren en daarom hebben we ons ingezet voor het welzijn van dieren!

Niet alle dieren hebben een even warm nest als onze beestjes en daarom hebben we gekozen om Animal Trust te steunen met onze acties!

Met onze verschillende acties zijn we er snel in geslaagd om 500 euro in te zamelen die 100% naar het goede doel is gegaan! Wie nu ons als team nu nog wilt steunen kan nog steeds sponsoren op onze verschillende acties! 

JOIN THE BARK SIDE EN STEUN ONZE ACTIES

SPONSOR ONS avontuur met onderstaande acties!

Sponsor onze missie door de aankoop van een kroonkurk of champagne capsule verzamelaar! Een origineel cadeau en het steunen van een goed doel in 1 klap! €5 per verkocht item gaat naar onze Animal Trust spaarpot!

Steun ons nu!

Versier onze “rally” wagen met een kleine bijdrage! 

Steun ons nu!

Hoe ver staan we?

Lees hier al het nieuws

Meer items op deze blog