Kort gezegd: Nagenoeg alles.. In een vorig artikel (lees hier) hebben we toegelicht waarom AliExpress een veilige website is om aankopen op te doen. In dit artikel geef ik enkele voorbeelden van dagdagelijkse items (of gadgets) die je er kan kopen om je een idee te geven van de grote besparingen die je kan doen!

Huis en tuin items

LED verlichting voor in huis is iets waar je enorm kan op besparen. Vervang al die oude lampen met LED lichten en je bespaart niet alleen op de aankoop, maar ook op het verbruik!

Verlichting met allerhande aansluitingen bijvoorbeeld (GU10, E27, E14, …) vanaf slechts een halve euro per lamp!

verlichting aliexpress
Verlichting (klik hier)

Alle andere soorten en maten zijn natuurlijk ook te vinden. Deze lampjes heb ik gekozen voor onze woning omdat deze ook een CE-keur hebben en RoHS compliant zijn. Dit wil zeggen dat de nodige tests en keuringen zijn uitgevoerd en deze dus volkomen veilig in gebruik zijn.

Allerhande Coole Gadgets

AliExpress staat vol met allerhande gadgets die fantastisch zijn om cadeau te geven (of voor jezelf natuurlijk!).

Neem nu deze Vlindermes opener bijvoorbeeld!

vlindermes flessenopener
Vlindermes flessenopener (klik hier)

De volgende is waarschijnlijk het coolste gadget die we in het afgelopen jaar zijn tegen gekomen op AliExpress, namelijk een Tesla Coil aansteker, ook wel “Arc Lighter” genaamd. De aanstekers hebben dus geen brandstof maar dienen gewoon opgeladen te worden via USB.
Voor de rokers: ze hebben deze ook in zakformaat.

tesla coil aansteker
Tesla Coil aansteker (klik hier)

Hobbyitems

Waarschijnlijk voor mij persoonlijk de belangrijkste categorie. Je kan enorm uitsparen op je hobby’s als je wat rondneust. Hier zijn 2 voorbeelden van hobby’s waarvoor je tal van accessoires kan vinden (klik op de categorie├źn).

Fotografie: Zaken zoals lichtflitsers, statief, softbox, filters, tassen …

Boogschieten: Pijlen, doelen, allerhande accessoires, zelfs complete bogen!

Ik zou hier een oneindige lijst kunnen neerpoten, maar ik denk dat je snapt waar ik op uit ben. Heb je een hobby? Kijk dan zeker eens wat AliExpress allemaal te bieden heeft

LEPIN bouwpakketten (LEGO replica’s)

Op AliExpress zijn heel wat verdelers te vinden van LEPIN bouwpakketten. In dit bouwverslag bekeken we het LEPIN Ultimate Millennium Falcon (Star Wars) bouwpakket. Tijdens het bouwverslag werd snel duidelijk dat het hier gaat om kwalitatieve replica’s van het originele.

Iedereen weet hoe duur LEGO is en dit is dus een enorme besparing! De ethische kwestie is iets dat je voor jezelf moet uitmaken. Ik koop zowel de originele als de LEPIN sets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *